Provedba akcije „I mi imamo pravo na zdrav život!“

Udruga za promicanje i zaštitu ljudskih prava “SMS – sve možeš sam“ (dalje u tekstu: Udruga) provodi akciju pod nazivom „I mi imamo pravo na zdrav život!“. Akcija se sastoji u izradi i postavljanju sprava za ulično vježbanje (Street workout) te uređenju cjelokupnog terena za ulično vježbanje (postavljanje klupa, koševa za otpad, uređenju okoliša i dr.).
Nakon završetka prve faze postavljanja sprava za ulično vježbanje biti će organizirana edukacija „Kako pravilno vježbati na spravama“ koju će provoditi iskusni trener. Sprave će biti postavljene uz Učenički dom u Virovitici.
Cilj ove akcije je omogućavanje besplatnog vježbanja svima, poticanje na aktivizam za bavljenje sportom i aktivnostima na otvorenom te poboljšanje kvalitete življenja.
Svi zainteresirani učenici srednjih škola s područja grada Virovitice ali i svi ostali zainteresirani građani mogu se uključiti u akciju te dobiti potrebne informacije na Facebook stranici Udruge.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva“Ova građanska akcija provedena je zahvaljujućiSlagalica
financijskoj podršci Zaklade za razvoj lokalne zajednice
“Slagalica”u sklopu proširenog Decentraliziranog modela financiranja
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva”

Udruga za promicanje i zaštitu ljudskih prava "SMS - sve možeš sam" © Ljudevita Gaja 3, 33000 Virovitica © OIB: 38555043356 © IBAN: HR5223600001102454292 Frontier Theme